Author:
• Sunday, June 21st, 2009
Så er det Solhverv. Smukt og stille med fuglekvidder og roser i haven

Snokage

Mellem bygerne i den svigefulde danske sommer har vi ristet snobrød og snokage over glødekævler i haven. (Glødekævler kommer du til at høre mere til herfra på et senere tidspunkt – de er ganske enkelt geniale.) Alle kender snobrød. Verdens hyggeligste brød, som endda smager allerbedst når det er lidt brændt i skorpen…Men vidste du at man også kan lave en masse andre dejlige ting på bål? Her får du Blandet-Landhandel.dk’s opskrift på snokage, som udmærker sig ved at være klar til brug med det samme fordi den ikke skal hæve:

SNOKAGE:

75 g. flormelis el. sukker

2 tsk vanilliesukker

300 g. mel

1 tsk bagepulver

75 g. smør

mælk el. fløde til at samle dejen (ca. 1 dl. – måske mere afhængigt af det mel du bruger – dejen kan også samles helt med blødt smør, som en mørdej…)

Alting røres sammen og du justerer konsistensen med mælk eller fløde.

Dejen er klar til brug med det samme og der er nok til 6 personer (mindst). Spises med syltetøj, is, smør eller bare som de er…

Der er flere og flere der lægger vejen forbi vores butik. Det er rigtig hyggeligt. Husk at ringe (21917600) inden du kommer, så du ikke kører forgæves. Du skal også lige vide at vi jo ind imellem skriver indlæg på bloggen…se fx. her om vores nabobutik: Honning og Flora.

SOLHVERVS TILBUD på TROUVILLE MØBLER

Vi har, sammen med de flinke mennesker fra Trouville Møbler, skruet et rigtig godt tilbud sammen til dig. Fordi det bliver sommer med alt hvad det indebærer af loppemarkeder, strandture, dovne hede dage i hængekøjen, myggestik, en god bog, latter og grillaftner. Og netop grillaftnerne kan du nyde ekstra meget i de smukke smukke havemøbler fra Trouville. Lige nu og indtil den 5. juli får du 3000 kr. rabat på et helt sæt Trouville Møbler. Ikke dårligt, vel?!

Midsommer Tilbud – Stort Trouville Sæt (Bord 160, Bænk 160, 2 Stole):
  • Normalpris: DKK 18,800,00
  • Tilbud: DKK 15.800,00
  • SPAR DKK 3.000,00

NYE VARER

Nu skal vi til Sverige hele tiden og hente masser af fine gamle hyggelige almuemøbler og ting. Det er jo den sjoveste del af at drive Blandet-landhandel.dk. Så inden længe finder du masser af nyt her hos Blandet-landhandel.dk

Ha’ det sommerhyggeligt,

Kh Katinka, www.Blandet-landhandel.dk

Category: Velkommen
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply