Author:
• Thursday, November 27th, 2014

ANTIKDUELLEN

Der kører små klip fra den kommende sæson af Antikduellen på DR1 allerede nu, for det er fra på mandag de nye afsnit sendes. Lidt sommerfugle i maven…. selvom jeg er sikker på at programmerne er underholdende, for det er topprof. folk fra DR der har lavet dem.

Her er værten Mette hoppet ind foran kameraet en af de dage vi var på optagelse. Med pengene, som hurtigt fik ben at gå på…købe ind, det kan jeg altså! Fandt SÅ meget guld – se selv med mandag aften på DR1.

Antikduellen

ÅBNINGSTIDER I GÅRDBUTIKKEN

Der er åbent i gårdbutikken hver week end nu. Fast. Tiderne vil altid fremgå af forsiden. HUSK at opdatere siden, så det er seneste version du får frem.

imagecombinedaaa

LINOLIEMALING

Vi er lige blevet forhandlere af den bedste linoliemaling vi nogensinde er stødt på. Vi har 16 års erfaring med at bruge linoliemaling, og vi er ekstremt begejstrede for Original Linoliemaling. Faktisk får du den bedste linoliemaling hvis du rører den selv! Det er så let som en plet – kig forbi sitet og se hvordan du gør: LINOLIEMALING

Original Linoliemaling collage

 

 

Vi ses gerne!

Kh Katinka, www.blandet-landhandel.dk

PS: Hvis du går og venter på at se nye varer på sitet, så kig jævnligt forbi – der kommer en masse på i week enden, skal lige have fotograferet det først.

Category: Velkommen
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply