Author:
• Wednesday, September 30th, 2009

En kort besked fra den hyggelige blandede landhandel :-)

Sagen er den, at vi troede vi kunne genbestille Nordic Ware’s fantastiske Bundt bageforme efter forgodtbefindende….det er IKKE altid tilfældet! Det viser sig nemlig at flere af dem udgår. Og da vi har givet udtryk for at det var noget man kunne “opdage” i butikken og så efterfølgende ønske sig (eller vende tilbage efter), må vi hellere råbe vagt i gevær. Så, det er trist, men sandt at der kun er ganske få “solsikker” tilbage. De små isvafler er allerede udsolgt.

Til gengæld har vi fået alle andre forme hjem i rigelige mængder – og den nye rosenform med 12 små roser er, sagt på jysk, slet ikke så ringe endda…(med vores fine opskrift der er hemmelig for alle andre end “Bundtkageforms ejere”…). Du finder Nordic Wares fantastiske forme her.

Man skulle måske ikke lige tro det, men faktisk kan du nu også købe støbejerns badekar med løvefødder hos Blandet-landhandel.dk. Som et introduktionstilbud får du en lækker portion Munkholm produkter så du straks kan komme i gang med at bade på behørig vis.

Vi lægger løbende nyt på sitet – meget snart kommer der en masse vintage pelse til rigtig RIGTIG gode priser.

Det var slut herfra – HUSK at vi har åbent i butikken meget ofte – åbningstider fremgår af forsiden…se selv HER!

Kh Katinka

Category: Velkommen
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses

 1. Hej Katinka ! og Blandet Landhandel.
  Nej, hvor jeg missede siden med dit kontonr. til overførsel… jeg har bestilt og vil BARE HAVE de her prikkede kassebukser str. 36/38.
  Jeg vil meget gerne om du vil skrive dit konto nr. til mig, og jeg overfører pengene med det samme, tusinde tak og en HERLIG FORRETNING du har.
  N.B. vi kunne måske tænke os et af de små svenske borde (café-agtige), men synes nok de er en tak for dyre i forhold til standard., er det noget vi kan forhandle om, du ved de ER jo slidte, så de her ca.1000 kr. + fragt er efter vores mening og taksering en anelse i overkanten ??
  Ellers bare gode ting du har.
  Kærlig hilsen
  Laila Aalykke
  Kalundborgvej 1 B
  7400 Herning

 2. fantastiske pelse !!!!!

  er så glad for dem jeg har fået fra dig….

  knus

Leave a Reply