Author:
• Friday, October 30th, 2009

Søde kunder!

Nu kommer der efterhånden en del forbi vores landlige idyl i Røgerup – og vi er så glade så glade, for vores kunder er så SØDE! Det er DEJLIGT, er det!

Det kommer ofte bag på os, at så mange synes vi bor hyggeligt…for vist har “Baunekjærsgaard” potentiale, men sommetider kan det være svært at få øje på alt det der ER sket, og man kommer til at fokusere på alt det der SKAL ordnes. Det kender de fleste vel. Derfor er det så rart når der kommer søde mennesker og minder en om hvorfor det nu var man bandt an med den gamle gule bindingsværksruin fra 1858. Lidt rygklap er aldrig af vejen, og her ER hyggeligt, se selv:

Lavere fragt og porto priser!!

Vi har fået en SUPER god aftale i stand med et solidt og ekstraordinært godt fragtfirma. Lige så snart vi får programmeret færdig, bliver portopriserne sat ned til 45 kr, – uanset hvor meget du køber. Fragtpriserne falder også, og vi vender tilbage med en endelig pris når vi har forhandlet færdig. Lige for god ordens skyld: Porto gælder småting, fragt gælder alt det der ikke kan sendes med posten. Som det ser ud nu kan alle møbler sendes for max 300 kr. i hele landet, og på Sjælland kan det endda være det kommer til at “koste næsten gratis”. Se i øvrigt sidste nye varer her:

Julepynt…snig snig

Vi har listet julekategorien ind på sitet i nattens mulm og mørke…det er for tidligt, men der er ikke noget at gøre. I løbet af næste uge kommer der det julepynt på som vi har fundet i løbet af året, røde stager, gamle glaskugler og meget andet. Vi har investeret i de fineste adventstal og englevinger – det er ikke for tidligt at vise dem, så dem kan du se her:

Vi har store problemer med vores kat Palermo. Den synes det er helt ok at spise de kager vi udstiller i butikken. Det synes vi ikke. Vi vil have det skal se sådan her ud:

Bornholmerure

Forresten kan du læse den spændende historie om Bornholmeruret hvis du ruller ned og læser forrige blogindlæg…der kommer nemlig Bornholmerure til salg hos Blandet-landhandel.dk.

Åbningstider

Butikkens åbningstider fremgår af netbutikkens forside. Der KAN være afvigelser, så kommer du langvejs fra ringer du bare 21917600, så du er sikker på at der er andre end kagespiseren Palermo tilstede…

Vi ses! Kh Katinka, www.blandet-landhandel.dk

Category: Velkommen
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses

 1. 1
  Lis Heichendorff 

  Kære Katinka

  For et par år siden købte jeg en skøn amerikansk minkpels hos jer. Imidlertid har jeg kun brugt den ganske få gange og synes det er synd, den ikke bliver brugt. Er det muligt, at du vil sælge den for mig? Jeg mener, den kostede 5.600 kr. Den er lige så flot, som da jeg købte den og er oven i købet blevet renset.

  Mange hilsner

  Lis Heichendorff

 2. 2
  Katinka 

  Jeg kan godt tage den i kommission :-)

Leave a Reply