Author:
• Sunday, November 08th, 2009

På fredag starter SUPER DELUXE LOPPEMARKED i Øksnehallen (lige ved Hovedbanen i København). Det er et fantastisk loppemarked hvor mange butikker (og private) præsenterer det bedste de har, og også har en masse gode tilbud. Det tør du vist næsten ikke gå glip af, vel? Der er åbent fredag d. 13 fra 17-21, og lørdag + søndag fra 11-18.

Vi har en stor hjørnestand lige ved caféen – kom og sig hej til os. Vi har en masse lækkert med, og også nogle af vores nye påfund: Puder i mink. Bageformene, selvfølgelig, brocher og flotte nymalede møbler. Pelse, støvler og luxus vintage tøj. Ja, en masse – det tjener ikke noget formål at remse det hele op her. For der er meget.

Disse uhyggelige fætre står stadig på gårdspladsen foran butikken :-)

Vi er ved at finde det gamle julepynt frem, men når ikke at få det lagt på nettet før efter Deluxe Loppemarkedet. Så er der lidt at glæde sig til.

Butikken har åbent lidt ustabilt i denne uge pga Super Deluxe Loppemarkedet – hold øje med netbutikkens forside, og ring 2191 7600 hvis du vil være HELT sikker. Der er LUKKET fredag, lørdag og søndag.

Vi ses enten her eller der. Ha’ det rigtig hyggeligt.

Kh Katinka, www.blandet-landhandel.dk

Category: Velkommen
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply