Author:
• Tuesday, November 24th, 2009

Det er ikke et job at drive Blandet-landhandel.dk. Næ – det er en livsstil. Jeg har egentlig en kandidatgrad i jura fra Københavns universitet, og arbejdede en del år i  statsadministrationen. Aldrig har jeg dog lagt så mange timer i et job som jeg gør nu, og aldrig har det været bedre!  Der er så mange aspekter ved jobbet som passer mig helt perfekt. Et af disse aspekter er alle de utrolig flinke og interessante mennesker jeg møder i butikken. Forleden faldt jeg i snak med et par kunder, og det viste sig, at de var importører af de lækre Stonemats fra New Zealand. Se lige!

Æstetiske måtter…

Der gik ikke lang tid før vi blev enige om, at de måtter (som du kan finde i designer stilrene butikker rundt omkring) også bør forefindes i en Blandet-landhandel. Hvorfor? Fordi de passer ind overalt. Jeg har virkelig tænkt over det, og der er ikke noget hus de IKKE passer til. Fordi måtterne er så helt igennem naturlige. Stenene er lagt så de passer sammen. Ikke i et mønster, men som en fin lille brolægning. Så enkelt og SÅ smukt. Forestil dig sådan en måtte i en arkitekttegnet minimalistisk villa. I et 70’er parcelhus, foran hoveddøren til en bylejlighed eller, som her, i en bindingsværksgård fra 1858. Den passer lige godt ind alle steder! Der er heller ikke det badeværelse der ikke ville se godt ud med sådan en måtte på gulvet…At måtterne ydermere er ekstremt slidstærke og i super kvalitet og håndlavede gør dem selvfølgelig kun endnu mere interessante.

Juleønsker…

Der er også en rigtig interessant historie bag tilblivelsen af måtterne – den får du en anden gang – lige nu er det bare vigtigt at du lærer måtterne at kende, så du ved hvad du kan ønske dig i julegave. Sådan kan et tilfældigt besøg hos Blandet-landhandel.dk af to flinke nysgerrige mennesker altså føre til, at du nu lærer Stonemats at kende. Jo, det er et interessant job (læs livsstil) jeg har. Og jeg er glad for det.

Nu vi er ved julegaverne, så husker vi dig lige på at vi hos Blandet-landhandel.dk har nogle ting som man ikke lige finder hvorsomhelst og hos naboen. Vi nævner i flæng:

Vintagepelse

Nordic Ware bageforme

Ægte pashmina tørklæder og sjal

Munkholms lækre velvære produkter

Og alle de andre gode håndplukkede ting og sager.

Gaver kan vi sende, fint pakket ind, direkte til modtageren. Tænk hvor du sparer meget tid på den måde! Det er der flere og flere der har fundet ud af. Og det er godt. Tid er en mangelvare hos de fleste, og en time sparet er en time tjent. Vores flinke fragtmand leverer indtil kl. 20 – ikke noget med kedelige sedler i postkassen om, at du nu selv skal hente din vare – den bliver leveret hos dig (eller gavemodtageren). Basta.

Du hører snart fra mig igen, for der sker så meget for tiden, og jeg vil nødig brænde inde med det :-)

Ha’ det rigtig hyggeligt derude i julemørket.

Kh Katinka

Category: Velkommen
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply