Author:
• Saturday, December 05th, 2009

Jeg har hentet julepyntkasserne frem fra loftet, og rodet i dem hele dagen. Der er 6 flyttekasser fulde, plus 8 skotøjsæsker med fine gamle glaskugler, koglenisser, uldengle og englespil. Sikken et gensyn. ELSKER gammelt julepynt. Men underligt som man ændrer stil og smag fra år til år. Noget af det julepynt jeg har været rigtig glad for, og som jeg har pyntet op med i mange år, skal ikke frem i år. Til gengæld har jeg fundet noget i “måske-kassen”, som var interessant….bl.a. nogle fluesvampe lavet af vat. De skal sættes på gamle clips til juletræslys. I den kasse fandt jeg også en gammel julespilledåse fra ca. 1940. Den var tidligere lidt corny, men i år er den helt rigtig. Myyyyyyyyystisk.

Noget jeg ALDRIG bliver træt af (tror jeg) er de små søde juletræer på rod, stukket ned i en glaskrukke med vand. Alina på 5 har selv trukket dem op i massevis af jorden i vores skov i Sverige. Svenskerne er jo så rige synes jeg – det håber jeg de ved.

3 små juletræer på rod - i gamle sylteglas

3 små juletræer på rod - i gamle sylteglas

Category: Velkommen
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply