Author:
• Sunday, January 03rd, 2010

Kære alle – godt nytår!

Jeg glæder mig. Elsker at begynde et nyt år med behørig mere motion og slanketur (fik Wii fit plus i julegave…) og stor fokus på nytårsforsæt i massevis. I år er nytårsforsættet at HOLDE forsættet…hele året! Ikke kun til engang i februar, men blive VED! Struktur må være den overordnede betegnelse. Hvad er dit nytårsforsæt?

Blandet-landhandel.dk har fået en rigtig fin aftale med Danmarks flinkeste fragtmand. Så nu kan vi tilbyde super lave priser og super god service. Tahdaaaaaah!!! Til hele Danmark, dog kun brofaste øer, kan vi nu levere pakker for 49 kr., og møbler for 250 kr. Og det bedste er, at fragtmanden leverer hos dig, privat, når du er hjemme, så du aldrig mere skal ned og stå i kø på posthuset for at hente din pakke! Det har vi faktisk ikke set bedre noget andet sted….så vi er temmelig tilfredse. Håber du bliver glad for ordningen, som har kørt siden november, og som nu fungerer perfekt.

Du kan læse mere om de nye handelsvilkår her på bloggen, i et nyt indlæg som, sjovt nok, hedder “handelsvilkår”.

Og ENDELIG endelig har vi også fået opdateret sitet med en ny “om os” tekst. Den anden var temmelig forældet…Den reviderede tekst finder du HER

Blandet-landhandel.dk har nemlig ikke holdt ferie hele tiden. Vi har arbejdet med en masse programmering og en masse fotos. Det kommer du til at se mere til på bloggen, så kig forbi den engang imellem.

Jeg lover at der snart kommer nye varer på sitet. det er ikke lysten der mangler, men den evige mangel på sekunder, minutter og timer.

Vi har også planer om et januar udsalg, og du har mulighed for, som nyhedsbrevsmodtager/bloglæser, at gøre en god handel allerede nu. I stedet for at VI skal bestemme hvad der skal ned i pris, overlader vi den opgave til dig. Så send en mail med en udsalgsforespørgsel – så finder vi en pris der passer! Det tilbud gælder indtil 1. februar 2010. Skriv til kontakt@blandet-landhandel.dk.

Rigtig godt nytår, 2010. Pas på dig selv og dine!

Nytårshilsner fra Katinka, Blandet-landhandel.dk

Category: Velkommen
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses

 1. Hej!
  Å tack för dina rara ord om mina bilder! Så roligt att du gillar min blogg och besöker den dagligen! Jätteroligt när läsare hör av sig!

  Den färg du skrev om har jag aldrig hört talas om. Jag ska imorgon sätta mig och ringa runt till byggnadsvårdsbutikerna i landet som säljer en Tysk miljövänlig färg utan kemikalier i. Auro heter den färgen. Kanske något du känner till?

  Jag bor tyvärr inte i vackra Småland men stort tack för ditt erbjudande. Så rart och generöst!

  Vilken spännande blogg du har…jag måste absolut kika vidare i den nu när jag hittat hit!

  God fortsättning på det nya året önskar jag dig!
  Kram, Carina

 2. jeg glæder mig til at bage noget med min nye bageform…..

  kan man evt bytte den til den store rose- hvis man har fortrudt ?

Leave a Reply