Author:
• Sunday, January 10th, 2010

Viser jer lige et billede af noget af det der fylder rigtig meget her for tiden….Pelspuder, gevirer og masser af amaryllis. Efter at julepynten kom væk, er der MASSER af plads i vindueskarme og på borde rundt omkring, til nogle af alle de ting som forskønner tilværelsen. Lige så fint og smukt som den gamle antikke julepynt, men på en helt anden måde. Det er svært at lade være med at vælge hvide nuancer. Måske fordi der er så lyst udenfor pga sneen. Herligt er det også at få blod på tanden igen og lyst til at der skal SKE en masse. Så nu flytter vi om på møblerne. Det bliver godt! Forandring fryder. Pelspuderne er syet af vintage pels rester, og de er aldeles pragtfulde. Der kommer flere på sitet så snart de er blevet fotograferet, hvilket i.ø. er svært at gøre på en interessant måde…Håber det alligevel fremgår HVOR lækre og bløde de er.

Kh Katinka

Category: About, Velkommen
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply