Author:
• Wednesday, January 13th, 2010

Januar UDSALG

Det er tydeligt at mærke, at der er en forventning om at vi holder Januar-udsalg – så selvfølgelig gør vi det. Det skal jo ikke hedde sig!

Kig ind her: TILBUD – og se at du kan spare op til 50 % hist og pist. Måske er lige netop noget af det du har haft i kikkerten sat ned…Og hvis det nu ikke er – så kan det måske blive det, hvis du beder om det. Husk at det er et privilegium du har som nyhedsbrevsmodtager. Hvis du kender nogen, der kunne have glæde af det tilbud, så må du videresende nyhedsbrevet til dem…værre er det heller ikke.

DESUDEN får du som nyhedsbrevsmodtager et særtilbud her: Vi giver 20 % på vintage pelse i denne uge, hvis du skriver “Vintage pels” i kommentarfeltet. Tilbuddet kan ikke gælde håndværkertilbuddene (dem der ligger i kategorien “med kærlig hånd”), for så er det ikke sjovt mere.

Hvis jeg ellers kan få det til at virke, får du her et link til vores Facebook gruppe. Tilmeld dig der, og send videre til alle dine søde venner (og kun de søde!) og når medlemstallet rammer 300 begynder jeg at lave nogle gode særtilbud via Facebook. Det tror jeg faktisk bliver RIGTIG godt! Der er vistnok 92 fans lige nu.

Du får lige et billede af nogle islanterner vi har stående på gårdspladsen…de er så fine! Så vi håber på frost…ellers smelter de.

Ha’ det januar-hyggeligt. Kh Katinka

Category: Nyhedsbreve
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response

 1. 1
  Nancy 

  Hej Katinka,
  Du har en dejlig blog med dejlige fotografier til at dele. Jeg er en amerikaner, så tilgiv mig, hvis mit danske ikke kommer ud til højre! Jeg inviterer dig til at komme over og besøge min blog engang. Jeg har en Google oversætter øverst på siden, så du kan få min engelsk oversat til dansk og være i stand til at læse mine skrifter.

  Varmt,

  Nancy

Leave a Reply