Author:
• Saturday, January 23rd, 2010

I dag skulle et stort gammelt 1700-tals skab flyttes fra lageret. Oven på det lå såmænd et lille sødt sybord, som vi engang for år tilbage fandt i Sverige. Sommetider skal det gå hurtigt med at læsse varer af, og derfor har vi heller aldrig kigget efter hvad bordet egentlig gemte på…det gjorde jeg så i dag. Jeg skal lige sige at jeg ikke blev skuffet! Der lå masser af fine fine vintage blonder, i pæne sirlige ruller med bånd om. Styr på sagerne, var der, i det lille sybord. Op med blonderne i et gammelt trækar med jernnitter. Og nu ligger de der og nærmest RÅBER at vi skal hænge flere hylder op, så de kan komme til at pryde hyldekanterne. Selvfølgelig skal de det. Vi hænger hylder op i morgen.

Billedet kan klikkes større. Så ser man bedre.

Sjovt som man pludselig finder ting man har gået og tænkt på. Jeg har nemlig lige SET en masse smukke gamle blonder hos Honning og Flora. Kig på Rikkes blog, som du finder her: Honning og Flora

Kender du til spændende og inspirerende blogs (eller har du selv en blog) så hører jeg gerne fra dig – jeg er ved at skrive et indlæg om anbefalelsesværdige blogs.

Ha’ det hyggeligt!

Kh Katinka

Forresten…se lige hvad der sker når man tager grene fra det japanske kirsebærtræ ind…KNOPPER! Hurrah.

Category: Velkommen
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses

 1. 1
  Rikke 

  Hej Trut
  Rigtig fin side og flotte skærme du fik lavet.
  Knus Rikke

 2. 2
  Gitte 

  Hejsa! Fandt lige din blog, och skal da läse lidt omkring. Du er meget velkommen ind til mig, selv om januar nok ikke har väret min aller mest inspirerende bloggemånder, men hvis du kigger lidt omkring finder du at vi har et delt intresse- gamle landhandler mm. På gensyn, jeg kommer tilbage! /Gitte

Leave a Reply