Author:
• Tuesday, January 26th, 2010

Nu skal I bare se!

Disse links er til nogle fine svenske blogs:

Jeg har lige opsagt to abonnementer på magasiner om boligindretning. Årsag: Jeg fik dem ikke læst. De nærmede sig mere og mere en stil jeg har svært ved at forholde mig til, og jeg havde ikke tid til at læse dem, opdagede jeg pludselig, for jeg ville meget hellere fordybe mig i nogle af de mesterlige blogs der ligger og venter på nettet. Det morsomme er nemlig, at jeg er HELT vild med den “svenske stil”, som svenskerne paradoksalt nok kalder den “danskfranske stil”. Sjovt som græsset altid er grønnere…

KLIK på billederne ovenfor,

så kommer du til deres blogs,

og så vil du forstå hvad jeg mener.

Sådan gør jeg:

Jeg har nogle favoritter. NOGLE af mine favoritter finder du links til her, men ikke alle, for der er SÅ mange at man bliver helt ør (af glæde). Jeg har valgt nogle af de blogs som jeg holder meget af, og som jeg ved linker til en masse andre fine blogs. Jeg lover, du kommer ikke til at kede dig.

Nogle af disse favoritter er gemt i mine bogmærker, andre har jeg tilmeldt www.bloglovin.com. Når du først er inde på en god blog, hvor bloggeren har samme (gode) smag som dig, linker den blog som regel til en HEL masse andre gode blogs. I starten mister man næsten helt overblikket, fordi der er så mange GODE, og man gerne vil have det hele med, så derfor råder jeg dig til at undersøge EN blog ad gangen. Når du kan se om vedkommende blogger har noget at byde på der interesserer dig, kan du vælge at gemme den blog så du kan finde den igen i “Bloglandia”. og så går du ellers i gang med at lade dig inspirere.

Nogle bloggere bruger KUN egne fotos (respekt!) mens andre surfer rundt hos andre og viser sine læsere hvad de har fundet. Andre igen blander. Og det hele er godt.

Jeg bruger “bloglandia” til inspiration, energikilde og til at få idéer til hvad der skal ske. Og det gør mig glad. Når jeg finder nogle fotos jeg finder særligt interessante med idéer jeg er helt vild med, så gemmer jeg billedet. BEMÆRK – alle fotos er per definition private. Bruger du dem til noget som helst andet end at kigge på privat, så er det det samme som at stjæle. Mange tror at det er helt ok at kopiere billeder og bruge e.g. på sit eget site eller blog – MEN! Det er det ALDRIG uden tilladelse. Men som sagt har jeg en privat lille mappe med ekstra fine billeder. og undskyld mig, men det er altså bedre end livsstilsmagasinerne, for her har du dem digitalt, og kan gemme dem i mapper som “idéer til køkken” etc etc – kan du se meningen?!

Når jeg finder en blog jeg særligt godt kan lide, så læser jeg de fleste indlæg fra en ende af. Tidskrævende, men meget meget udbytterigt.

Jeg ved der findes flere hundrede gode blogs i Sverige og Norge (og tusinder af andre blogs, i hele verden) – men hvad med Danmark? Her blogger vi om politik og debatterer debatter og blogger sågar om at blogge (som jeg gør nu!) men HVOR ER ALLE DE DANSKE BLOGS der skulle handle om INDRETNING?

Kig dig omkring på de blogs du finder links til her – billederne ovenfor er links, og HYG dig med det, mens du har in mente at mange af de blogs du læser her er skrevet af erfarne bloggere der har øvet sig i årevis….

Hvis du på nogen måde kan se idéen i at blogge, når du nu lige får kigget dig omkring, så synes jeg du skal begynde at blogge! Det er rigtig sjovt, og helt privat får man jo en decideret WEBLOG (som forkortes til blog…), altså en slags fortegnelse over alt det man foretager sig, eller det man nu vælger at vise.

Alle kan blogge – det tager kun 4 minutter at sætte en blog op – det er SUPER nemt. Jeg HÅBER du kan se idéen…

Jeg bruger www.Wordpress.com, fordi jeg har brug for de grafiske muligheder man har her, men de fleste blogger på www.blogspot.com.

Her kan du læse mit allerførste indlæg her på bloggen: BLOG hos Blandet-landhandel.dk

Rigtig rigtig god fornøjelse! Vi blogges ved! Kh Katinka

og så lige et par links mere…jeg kan slet ikke stoppe….

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

10 Responses

 1. 1
  ANNA 

  Hej!
  Va roligt att du gillar min blogg! Tusen tack för uppmärksamheten!
  Vilken fin sida du har. ska kika lite mer!
  Kram Anna

 2. 2
  Maria 

  Hej!
  Jag blir helt rörd av dina fina ord om min blogg. Tusen tack för att du ville göra lite “reklam” för oss svenska bloggare.
  Kram Maria

 3. 3
  signe 

  Hej! Jag blir bara jätteglad över att du gillar min blogg! Jätteroligt att du visar en bild från mig här med länk! Tack snälla! Nu ska jag titta lite mer i din blogg! Kram :)

 4. 4
  Kristin 

  Hej Katinka! Vad roligt att du ville ta med min blogg – jag blir bara glad över dina fina ord och äran att du valde mig! Til lykke med din blogg och din butik, och så vill jag bara säga att jag har mailat dig med en fråga…
  Kram/Klem Kristin

 5. 5
  Mia 

  Hej goa Katinka!

  Tusen tack för dina fina ord!!! Så härligt att du vill visa lite svenska bloggar, tack också för att du visar bild och länkar *kram/klem*

  Jag har letat och letat efter danska bloggar, men de är inte så många så jag blev jätteglad när du mailade, för nu fick jag en till att lägga till min favoritlista!

  Stor kram och ha en fin vecka!
  Mia

 6. 6
  Rikke 

  Fint indslag.
  Knus Rikke
  Honning og flora

 7. Hallå där, detta var en ny blogg för mej, fann dig via min bloggvän Desigen! Jättemånga fina bra bloggtips, jag gillar dem allihopa!

  Nu ska jag kika runt i din blogg! Mari.

 8. Oooops, det blev visst fel länk till mej, jag hade länkat till Isabellas sida förut och den kopian låg kvar, men nu är det till MIN blogg man kommer om man klickar på Nordingården: )

 9. 9
  Nettan 

  Hej! Lustigt att man måste till Danmark för att hitta nya Svenska bloggar!;-) Två av dm var i alla fall nya för mig! Fina tips, tack tack!!
  Kram Nettan

 1. […] Blog – hvordan og hvorledes? […]

Leave a Reply