Author:
• Monday, February 01st, 2010

Forleden, mens jeg telefonisk var ved at bestille nogle Stonemats (stenmåtter), blev jeg temmelig distraheret. For en stor gul bus standsede lige foran haven og hækken. Døren åbnede sig og ud kom en chauffør med en grensaks. Han begyndte at klippe grene af et af vores store gamle japanske kirsebærtræer. Så gik han ind i bussen igen og kørte sin vej. Jeg har på nuværende tidspunkt i forløbet ingen anelse om hvor mange måtter jeg har bestilt :-) .Jeg var nemlig temmelig paf. Da jeg gik ud for at undersøge nærmere, kunne jeg se han havde taget et par af de store grene der hang ud over hækken. Grenene lå på vejen. Dem tog jeg med ind og satte i vand. Forleden viste jeg her på bloggen et billede af de fine grønne knopper. Nu kan du se hvor smukke de nu står….vi siger tak til chaufføren!

Klik billedet større så du bedre kan se…det viste sig at være fra træets vildskud, og altså ikke japanske, men almindelige kirsebærblomster.

Det er så FINT med de smukke hvide blomster. Helt uvirkeligt her i al sneen. Jeg synes det er rart med en lille forårsbebuder, men når det er sagt, må jeg krybe til korset og erkende, at jeg ELSKER denne vinter. Aldrig har der været så mange smukke snefyldte dage med gnistrende sne og masser af lys. Det fineste er næsten det blå lys der kommer om morgenen inden solopgang. Gyyyyys det er smukt…Den bedste vinter EVER!

Håber I har det lunt og godt derude, og at I nyder sneen.

Snehilsen fra Katinka

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses

 1. 1
  Anna 

  Hej!
  Härliga bilder på körbärskvistar, jag har inte hunnit ta in några kvistar än, men de brukar blomma så fint.
  Kram Anna

 2. 2
  ANNA 

  Hej!
  Vilka vackra blomster..
  Ps.. Du har mail..
  Kram Anna

 3. 3
  signe 

  Oj, så vackert! Vilka blommor! Tack säger vi till busschauffören! :) Vackra bilder oxå! Ha en fin vecka! Kram :)

Leave a Reply