Author:
• Wednesday, February 10th, 2010
klik for større billede

klik for større billede

Forleden fandt vi nogle gamle smukke blonder i et gammelt sybord (det er ufatteligt så meget der findes på det lager!) og det var lige det der skulle til for at tage sig sammen til at bore huller i væggen og få en smuk gammel svensk hylde op. Hylden er originalmalet grøn (yay!), men hylderne havde rester af gamle hylderemser i papir, og uanset hvor glad man er for shabby, så var det ikke længere chict. Nu fik hylden fine gamle blonder på og nogle ekstra kroge. Sådan en hylde er perfekt at stille og hænge smukke ting på, som man har lyst til at se på hele tiden. Selvom….Hos os har udstillingen allerede skiftet flere gange.

Og så bliver der ellers bagt yoghurtbrød i Nordic Wares skønne forme. Brødene bliver virkelig fine (og smager faktisk næsten lidt bedre!) og man skal ikke engang smøre formene, man hælder dejen direkte i formen – brød og boller slipper alligevel formene så let som ingenting. Hooooooooooold da op hvor er det SLUT med uformelige boller der er sat på en bageplade med to skeer…DET HER er virkelig virkelig en succes!

Her nedenfor kan du se noget af det jeg holder allermest af at fotografere…jeg tror det skyldes at fromme ting og vintage smykker har en iboende æstetik og stemning…

Ha’ det hyggeligt i sneen – det var vist i år man skulle have investeret i aktier hos et “varm kakao selskab”.

Nu skal der fotograferes antikke valentins kort til “alle hjerters dag”.

Kh Katinka

Category: Inspiration
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses

 1. 1
  Anna 

  Så fint!
  Det brödet lät gott!
  Kram Anna

 2. 2
  Conny 

  hej… sikken en fin hylde du fik lavet der. jeg er selv vild med gamle hylder, blonder mm., ja kan næsten slet ikke få nok men det kender du vel alt til.. Haha… Kig endelig forbi en gang når du har tid…

 3. 3
  signe 

  Så vackert du gjort! Så fina bilder oxå! Ha en riktigt trevlig helg och en fin alla hjärtans dag! kram :)

 4. 4
  Conny 

  Hejsa, jo det er skam mig, som kommenterede her hois dig forleden også. Jeg aner ikke hvorfor du ikke kunne klikke på mit navn, men måske er det fordi jeg ikke havde skrevet http adr. Nu prøver jeg at gøre det og så må vi se, om du så kan klikke på mig. Ha ha ja jeg e endnu ret ny i denne blog verden, så jeg prøver mig frem… Ja det e så dejligt med indretnings blog og jeg holder også godt øje med de danske…. Det var forrresten et godt indlæg, du lavede for noget tid siden om, hvordan man som ny blogger… Hilsen Conny…

Leave a Reply