Author:
• Sunday, February 14th, 2010

Kære alle.

Glædelig alle-hjerters-dag.

Munkholm har kreeret den mest fantastiske shampoo du kan forestille dig. Med silkeproteiner og B5 vitaminer. Sådan en shampoo som dufter så dejligt at man er ved at hælde samtlige 250 ml. ud over håret på en gang…Jeg har selv brugt den i et stykke tid nu, og SELVFØLGELIG er den god. Udtørrer slet ikke. Den er sådan som en shampoo skal være. Du kan se den her: Munkholm Shampoo

Hvis du ikke har sendt Valentinskort til dine kære, så kan du sagtens nå det endnu. Nedenfor finder du fotos af gamle antikke Valentines kort, som du kan kopiere og sende….modtageren bliver HELT sikkert glad! God fornøjelse…Der er også lagt en del kort på sitet. Dem finder du her: Valentineskort

Kh Katinka

Category: Velkommen
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses

 1. 1
  Gitte 

  Hej – sikke en flot blog du har :-)
  Jeg har bla. læst dit indlæg om blogging og har samme mening, hvorfor er nordmænd og svenskere bedre end os danskere.
  Jeg har en blog som er lidt blandet madopskrifter, håndarbejde, boligindretning og hverdagen. Men da jeg helst ikke vil “låne” andres billeder, syntes jeg det kan være lidt svært indimellem. Jeg har heller ikke blogget så længe.
  Jeg bliver iøvrigt også inspireret rundt om i blogland og har mange favoritter, især svenske og norske.
  God søndag til dig.

 2. Hej gumman!
  Det där schampot lät ju fantastiskt! Älskar schampon med fräsch doft…och om de sen gör gott för håret är det ju ännu ett plus!

  Kraaaam, Carina

 3. Betanews is doing contests now….yay

Leave a Reply